Mid-Continent vs Tennessee Tech (Feb 19, 2007)

 
Box Score
 

2007 Golden Eagle Baseball
Mid-Continent at Tennessee Tech (Game 1)
Feb 19, 2007 at Cookeville, Tenn. (Bush Stadium)

Mid-Continent 1 (1-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SMITH, Craig lf 
JONES, Corey 3b 
WILLIAMS, Daniel 2b 
  BELL, Chris 2b 
ALLEN, Bryan 1b 
  EVANS, Lyle 1b 
SPEER, Drew dh 
KENNON, Dustin rf/2b 
HOWARD, Stephen ss 
  ALDRICH, Sean ss 
HALL, Brad c 
  BUCKMAN, Chris c/rf 
  YOUNG, Korey c 
SHIDAL, Jeff cf 
  COLLINS, Justin ph 
LARRISON, Jacob p 
  DEVERELL, Curt p 
  CHIANG, Cheng YU p/rf 
Totals  32  10  24 
  

Tennessee Tech 23 (2-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPROWL, Brian 3b/lf 
  DOBBS, Jared lf 
NELSON, Thomas 2b 
  MIHOCI, Matt 2b/ss 
ROEDER, Michael cf 
  DUNHAM, Scott cf 
SOPER, Steve c 
  WRIGHT, Cory c 
NEW, Jake rf 
  KILGORE, Brantley rf/1b 
MEINHART, Stuart 1b/3b 
GOODWIN, Josh lf/rf 
MCMILLAN, Tate dh 
  REILLY, Sean dh/rf 
WARDLOW, Ryan ss 
  KIMMONS, Patrick ss/2b 
EDWARDS, Jake p 
  CHOATE, Chason p 
  COLE, Zac p 
Totals  40  23  19  20  27  10  11 

Score by Innings                       R  H  E
----------------------------------------------
Mid-Continent....... 01   0 000 000 -  1  7  2
Tennessee Tech...... 0(10)1 125 31X - 23 19  0
----------------------------------------------
E - SMITH; WILLIAMS. DP - TTU 1. LOB - Mid-Con 8; TTU 11. 2B - ALLEN; SHIDAL; MIHOCI; NEW; MCMILLAN. HBP - SHIDAL; SPROWL; NELSON; DUNHAM; WRIGHT 2; MEINHART; WARDLOW; KIMMONS. SF - ROEDER. SB - ALLEN.

Mid-Continent   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LARRISON, Jacob L,0-2  5.0  13  14  12  26  34 
DEVERELL, Curt   0.2 
CHIANG, Cheng YU   1.1  10 
BUCKMAN, Chris   1.0 
  
Tennessee Tech   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
EDWARDS, Jake W,1-0  5.0  19  20 
CHOATE, Chason   2.0 
COLE, Zac   2.0 

Win - EDWARDS (1-0). Loss - LARRISON (0-2). Save - None. WP - CHIANG; EDWARDS. HBP - by LARRISON (WARDLOW); by LARRISON (NELSON); by LARRISON (WRIGHT); by DEVERELL (DUNHAM); by DEVERELL (WRIGHT); by DEVERELL (MEINHART); by CHOATE (SHIDAL); by CHIANG (SPROWL); by BUCKMAN (KIMMONS). BK - EDWARDS. PB - HALL.

Umpires - HP: Russ Westbrook 1B: Tony Henry
Start: 2:00 pm Time: 3:00 Attendance:

 
Play-by-Play
 

2007 Golden Eagle Baseball
Mid-Continent at Tennessee Tech (Game 1)
Feb 19, 2007 at Cookeville, Tenn. (Bush Stadium)

Mid-Continent starters: 11/lf SMITH; 33/3b JONES; 1/2b WILLIAMS; 4/1b ALLEN; 22/dh SPEER; 3/rf KENNON; 27/ss HOWARD; 2/c HALL; 6/cf SHIDAL; 14/p LARRISON;

Tennessee Tech starters: 10/3b SPROWL; 2/2b NELSON; 21/cf ROEDER; 16/c SOPER; 12/rf NEW; 6/1b MEINHART; 5/lf GOODWIN; 4/dh MCMILLAN; 3/ss WARDLOW; 14/p EDWARDS;

Mid-Continent 1st - SMITH struck out looking. JONES struck out looking. WILLIAMS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 1st - SPROWL flied out to cf. NELSON flied out to cf. ROEDER struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Mid-Continent 2nd - ALLEN doubled to center field. ALLEN advanced to third on a wild pitch. SPEER struck out looking. KENNON grounded out to 3b, RBI; ALLEN scored. HOWARD out at first rf to ss to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 2nd - SOPER singled to left field. NEW reached on a fielder's choice; SOPER out at second 1b to ss. MEINHART grounded out to ss; NEW advanced to second. GOODWIN singled to shortstop; NEW advanced to third. MCMILLAN doubled to right center, RBI; GOODWIN scored; NEW scored. WARDLOW hit by pitch. SPROWL walked; WARDLOW advanced to second; MCMILLAN advanced to third. NELSON hit by pitch, RBI; SPROWL advanced to second; WARDLOW advanced to third; MCMILLAN scored. ROEDER singled to right field, 2 RBI; NELSON advanced to second; SPROWL scored; WARDLOW scored. SOPER singled to left field, RBI; ROEDER advanced to second; NELSON scored. NEW doubled, 2 RBI; SOPER scored; ROEDER scored. MEINHART singled to left field; NEW advanced to third. GOODWIN singled to second base, RBI; MEINHART advanced to second, advanced to third on an error by 2b; NEW scored. MCMILLAN singled to right field, RBI; GOODWIN advanced to third; MEINHART scored, unearned. WARDLOW flied out to lf. 10 runs, 9 hits, 1 error, 2 LOB.

Mid-Continent 3rd - HALL walked. SHIDAL flied out to cf. SMITH fouled out to 3b. JONES singled to center field; HALL advanced to second. WILLIAMS out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 3rd - SPROWL walked. NELSON singled to right field; SPROWL advanced to third. ROEDER flied out to rf, SAC, RBI; SPROWL scored. SOPER flied out to 2b. NEW flied out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Mid-Continent 4th - ALLEN singled up the middle. SPEER struck out swinging. ALLEN stole second. KENNON popped up to p. ALDRICH to ss for HOWARD. ALLEN advanced to third on a balk. ALDRICH grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 4th - MEINHART walked. GOODWIN flied out to cf. MCMILLAN walked; MEINHART advanced to second. MCMILLAN advanced to second on a passed ball; MEINHART advanced to third on a passed ball. WARDLOW grounded out to 2b, RBI; MEINHART scored, unearned. SPROWL lined out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mid-Continent 5th - HALL struck out looking. SHIDAL doubled to right center. SMITH singled to second base; SHIDAL advanced to third. JONES grounded into double play 3b to 2b to 1b; SMITH out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 5th - MIHOCI to 2b for NELSON. DUNHAM to cf for ROEDER. WRIGHT to c for SOPER. MIHOCI singled to shortstop. DUNHAM reached on a fielder's choice; MIHOCI out at second 2b to ss. WRIGHT hit by pitch; DUNHAM advanced to second. NEW popped up to p; DUNHAM advanced to third. MEINHART singled to left field, RBI; WRIGHT advanced to second; DUNHAM scored. GOODWIN singled up the middle, RBI; MEINHART advanced to second, out at third cf to 3b; WRIGHT scored. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Mid-Continent 6th - CHOATE to p for EDWARDS. WILLIAMS walked. ALLEN struck out swinging. SPEER singled to center field; WILLIAMS advanced to second. KENNON singled to right field; SPEER advanced to second; WILLIAMS advanced to third. ALDRICH struck out swinging. HALL lined out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Tennessee Tech 6th - BUCKMAN to c for HALL. DEVERELL to p for LARRISON. REILLY to dh for MCMILLAN. REILLY flied out to cf to left center. WARDLOW walked. SPROWL grounded out to 1b unassisted; WARDLOW advanced to second. MIHOCI singled up the middle, RBI; WARDLOW scored. DUNHAM hit by pitch; MIHOCI advanced to second. WRIGHT hit by pitch; DUNHAM advanced to second; MIHOCI advanced to third. KILGORE to rf for NEW. KILGORE singled to left field, 2 RBI; WRIGHT advanced to third, scored on an error by lf, unearned; DUNHAM scored; MIHOCI scored. MEINHART hit by pitch; KILGORE advanced to second. GOODWIN walked; MEINHART advanced to second; KILGORE advanced to third. CHIANG to p for DEVERELL. REILLY singled to right field, RBI; GOODWIN advanced to second, out at second rf to 2b to ss; MEINHART advanced to third; KILGORE scored. 5 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Mid-Continent 7th - MEINHART to 3b for SPROWL. GOODWIN to rf for KILGORE. KILGORE to 1b for MEINHART. SPROWL to lf for GOODWIN. SHIDAL hit by pitch. SMITH flied out to lf. JONES lined out to ss; SHIDAL out at first ss to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 7th - KIMMONS to ss for WARDLOW. KENNON to 2b for WILLIAMS. EVANS to 1b for ALLEN. BUCKMAN to rf for KENNON. YOUNG to c for BUCKMAN. KIMMONS singled to right center. SPROWL to lf for MEINHART. KILGORE to 1b for GOODWIN. MEINHART to 3b for KILGORE. GOODWIN to rf for SPROWL. SPROWL hit by pitch; KIMMONS advanced to second. MIHOCI singled to right field; SPROWL advanced to second; KIMMONS advanced to third. MIHOCI advanced to second on a wild pitch; SPROWL advanced to third on a wild pitch; KIMMONS scored on a wild pitch. DUNHAM struck out looking. SPROWL to lf for MEINHART. KILGORE to 1b for GOODWIN. MEINHART to 3b for KILGORE. GOODWIN to rf for SPROWL. WRIGHT struck out looking. KILGORE walked. MEINHART walked, RBI; KILGORE advanced to second; MIHOCI advanced to third; SPROWL scored. GOODWIN walked, RBI; MEINHART advanced to second; KILGORE advanced to third; MIHOCI scored. REILLY struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Mid-Continent 8th - MIHOCI to 2b. COLE to p for CHOATE. KIMMONS to 2b. MIHOCI to ss. KIMMONS to 2b. BELL to 2b for KENNON. BELL struck out looking. EVANS flied out to 2b. CHIANG to rf for SPEER. BUCKMAN to p. / for CHIANG. CHIANG walked. BUCKMAN struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 8th - KIMMONS hit by pitch. DOBBS to lf for SPROWL. DOBBS grounded out to 3b; KIMMONS advanced to second. MIHOCI doubled to right center, RBI; KIMMONS scored. DUNHAM struck out swinging. WRIGHT lined out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Mid-Continent 9th - COLE to p for DOBBS. GOODWIN to lf. REILLY to rf. / for CHOATE. ALDRICH grounded out to 1b unassisted. YOUNG flied out to lf. COLLINS pinch hit for SHIDAL. COLLINS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.