Tennessee Tech vs East Tennessee State (Mar 08, 2006)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at East Tennessee State
Mar 08, 2006 at Johnson City, Tenn. (Cardinal Park)

Tennessee Tech 7 (5-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPROWL, Brian lf 
  DUNHAM, Scott pr/lf 
MIHOCI, Matt 2b 
GOODWIN, Josh rf 
SOPER, Steve c  10 
ALEXANDER, Clint 1b/3b 
ROWEKAMP, Kyle cf 
NEW, Jake p/dh 
MEINHART, Stuart 3b/ss 
WARDLOW, Ryan ss 
  KILGORE, Brantley ph/1b 
  FORST, Blake p 
  BORSTEIN, Brandon p 
  SMITH, Matt p 
Totals  37  14  24 
  

East Tennessee State 9 (9-7)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
COURTNEY 2b 
BYRNE rf 
DOUGLAS cf 
LEE lf 
HARGIS ss 
AUGHEY c 
ALLEN dh 
  TRAYLOR ph/dh 
CHURCH 1b 
GLAFENHEIN,J 3b 
  RUSSELL ph/3b 
MCCOWN p 
  STOUDT p 
  SHEFFIELD p 
  CALICUTT p 
Totals  32  12  12  27  16  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Tennessee Tech...... 000 031 102 -  7 14  1
East Tennessee State 321 000 03X -  9 12  1
-------------------------------------------
E - KILGORE; COURTNEY(4). DP - Eagles 1; Buccaneers 2. LOB - Eagles 7; Buccaneers 10. 2B - DUNHAM; NEW; MEINHART; KILGORE; LEE(6). 3B - AUGHEY. HR - ALEXANDER; CHURCH(2). HBP - SPROWL; AUGHEY. SH - COURTNEY(5); HARGIS(4); ALLEN(1). SB - TRAYLOR(3); GLAFENHEIN,J(2). CS - ROWEKAMP; BYRNE(2).

Tennessee Tech   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEW, Jake L,0-1  2.0  12  14 
FORST, Blake   4.0  11  16 
BORSTEIN, Brandon   0.1 
SMITH, Matt   1.2  11 
  
East Tennessee State  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MCCOWN W,3-0  5.0  21  22 
STOUDT   1.0 
SHEFFIELD   2.0 
CALICUTT   1.0 

Win - MCCOWN (3-0). Loss - NEW (0-1). Save - None. WP - FORST; SMITH. HBP - by FORST (AUGHEY); by STOUDT (SPROWL). BK - MCCOWN(1). PB - SOPER; AUGHEY(2).

Umpires -
Start: 7 pm Time: 3:07 Attendance: 347

NEW faced 2 batters in the 3rd.
STOUDT faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at East Tennessee State
Mar 08, 2006 at Johnson City, Tenn. (Cardinal Park)

Tennessee Tech starters: 10/lf SPROWL; 1/2b MIHOCI; 5/rf GOODWIN; 16/c SOPER; 13/1b ALEXANDER; 7/cf ROWEKAMP; 2/p NEW; 6/3b MEINHART; 3/ss WARDLOW;

East Tennessee State starters: 1/2b COURTNEY; 21/rf BYRNE; 8/cf DOUGLAS; 4/lf LEE; 10/ss HARGIS; 25/c AUGHEY; 12/dh ALLEN; 33/1b CHURCH; 24/3b GLAFENHEIN,J; 14/p MCCOWN;

Tennessee Tech 1st - SPROWL flied out to rf. MIHOCI singled to left field. MIHOCI advanced to second on a passed ball. GOODWIN walked. SOPER flied out to cf. ALEXANDER flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

East Tennessee State 1st - COURTNEY grounded out to ss. BYRNE singled to center field. BYRNE advanced to second on a passed ball. DOUGLAS struck out. LEE walked. HARGIS walked; LEE advanced to second; BYRNE advanced to third. AUGHEY tripled to right field, 3 RBI; HARGIS scored; LEE scored; BYRNE scored. ALLEN flied out to lf. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 2nd - ROWEKAMP lined out to ss. NEW doubled to center field. MEINHART grounded out to ss; NEW advanced to third. WARDLOW struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

East Tennessee State 2nd - CHURCH homered to left field, RBI. GLAFENHEIN,J singled to right field. GLAFENHEIN,J stole second. COURTNEY grounded out to p. BYRNE singled down the lf line, RBI; GLAFENHEIN,J scored. DOUGLAS popped into double play p to 1b, bunt; BYRNE out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 3rd - SPROWL singled through the right side. SPROWL out at second p to 1b to ss, picked off. MIHOCI singled to left field. GOODWIN singled to right field; MIHOCI advanced to second. SOPER lined into double play 3b to 2b; MIHOCI out on the play. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

East Tennessee State 3rd - LEE doubled to right center. HARGIS singled to right field, RBI; LEE scored. FORST to p. NEW to dh. No play. AUGHEY hit by pitch; HARGIS advanced to second. ALLEN out at first c to 2b, SAC, bunt; AUGHEY advanced to second; HARGIS advanced to third. CHURCH struck out. RUSSELL pinch hit for GLAFENHEIN,J. RUSSELL struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 4th - RUSSELL to 3b. ALEXANDER grounded out to 3b. ROWEKAMP flied out to lf. NEW singled to left field. NEW out at second p to 1b to ss, picked off. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

East Tennessee State 4th - COURTNEY popped up to ss. BYRNE walked. BYRNE out at second c to ss, caught stealing. DOUGLAS struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 5th - MEINHART doubled to right field. KILGORE pinch hit for WARDLOW. KILGORE singled to left center, RBI; MEINHART scored. SPROWL singled to center field; KILGORE advanced to second. MIHOCI out at first 1b to p; SPROWL advanced to second; KILGORE advanced to third. SPROWL advanced to third on a balk; KILGORE scored on a balk. GOODWIN grounded out to 1b unassisted, RBI; SPROWL scored. SOPER grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

East Tennessee State 5th - ALEXANDER to 3b. MEINHART to ss. KILGORE to 1b. LEE struck out. HARGIS walked. AUGHEY struck out. ALLEN walked; HARGIS advanced to second. ALLEN advanced to second on a wild pitch; HARGIS advanced to third on a wild pitch. CHURCH reached on a fielder's choice; ALLEN out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 6th - STOUDT to p for MCCOWN. ALEXANDER homered to left field, RBI. ROWEKAMP singled through the left side. NEW popped up to ss. MEINHART struck out looking; ROWEKAMP out at second c to ss, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

East Tennessee State 6th - RUSSELL struck out looking. COURTNEY singled through the left side. BYRNE grounded out to 1b unassisted; COURTNEY advanced to second, advanced to third on a throwing error by 1b. DOUGLAS grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Tennessee Tech 7th - KILGORE doubled down the lf line. SPROWL hit by pitch. DUNHAM pinch ran for SPROWL. MIHOCI walked; DUNHAM advanced to second; KILGORE advanced to third. SHEFFIELD to p for STOUDT. GOODWIN reached on a fielding error by 2b, RBI; MIHOCI advanced to second; DUNHAM advanced to third; KILGORE scored. SOPER struck out. ALEXANDER grounded into double play 2b to ss to 1b; GOODWIN out on the play. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

East Tennessee State 7th - DUNHAM to lf. BORSTEIN to p for FIELDS. LEE walked. HARGIS grounded out to p, SAC, bunt; LEE advanced to second. SMITH to p for BORSTEIN. AUGHEY struck out. TRAYLOR pinch hit for ALLEN. TRAYLOR struck out, reached first on a wild pitch; LEE advanced to third on a wild pitch. TRAYLOR stole second. CHURCH struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 8th - ROWEKAMP grounded out to 3b. NEW flied out to cf. MEINHART grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

East Tennessee State 8th - RUSSELL singled to center field. COURTNEY grounded out to 3b, SAC, bunt; RUSSELL advanced to second. BYRNE walked. DOUGLAS singled to right field, RBI; BYRNE advanced to second; RUSSELL scored. LEE singled to right field; DOUGLAS advanced to second; BYRNE advanced to third. HARGIS struck out. AUGHEY singled up the middle, 2 RBI; LEE advanced to third; DOUGLAS scored; BYRNE scored. TRAYLOR to dh. TRAYLOR struck out. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 9th - CALICUTT to p for SHEFFIELD. KILGORE walked. DUNHAM doubled down the lf line; KILGORE advanced to third. MIHOCI singled to right field, RBI; DUNHAM advanced to third; KILGORE scored. GOODWIN struck out looking. SOPER grounded out to ss, RBI; MIHOCI advanced to second; DUNHAM scored. ALEXANDER grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.