Tennessee Tech vs Lipscomb (Apr 06, 2004)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at Lipscomb
Apr 06, 2004 at Nashville, TN (Dugan Field)

Tennessee Tech 2 (7-12)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANT, Chris cf 
ROWEKAMP, Kyle lf 
  DRUCKENMILLER, JD ph 
SELVOG, Brandon ss 
MARTY, Nathan 1b 
  BRAUSS, Brian rf 
BILODEAU, Brent 3b 
SHOWALTER, Justin dh 
CLUBB, Britt c 
  FRENCH, Grant ph 
EYE, Josh rf 
STILES, Kenny 2b 
  HATCH, Philip ph 
COPELAND, Kyle p 
  EDWARDS, Matthew p 
  MATLOCK, Jeffery p 
  STEPP, John p 
  FIELDS, Justin p 
Totals  33  24  13  11 
  

Lipscomb 13 (9-19)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
HASTINGS, Brent lf 
O'ROURKE, Patrick 3b 
BAUMGARTNER, Jeff dh 
PRICE, Ryan c 
SENSING, Nathan rf 
NIXON, Russell 2b 
  EMBREY, Preston ph 
BOYER, Ryan ss 
CLECKLER, Nick cf 
JACKSON, Kyle 1b 
  BOUCHER, Todd ph 
AYRE, David p 
  WETHERINGTON, Kyler p 
  DUNCAN, Zack p 
  CARAWAY, Derek p 
Totals  38  13  14  11  27  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Tennessee Tech...... 001 000 010 -  2  9  4
Lipscomb............ 320 111 50X - 13 14  1
-------------------------------------------
E - SELVOG; BRAUSS; BILODEAU; CLUBB; CLECKLER. DP - TNTECH 1; Lip 3. LOB - TNTECH 11; Lip 8. 2B - BILODEAU; HATCH; SENSING. 3B - SELVOG. HR - HASTINGS. HBP - ROWEKAMP; CLUBB. SH - JACKSON. SB - BAUMGARTNER; SENSING.

Tennessee Tech   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COPELAND, Kyle L,0-2  1.2  10 
EDWARDS, Matthew   3.1  13  16 
MATLOCK, Jeffery   1.2  12  14 
STEPP, John   0.1 
FIELDS, Justin   1.0 
  
Lipscomb   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
AYRE, David W,2-0  4.0  14  20 
WETHERINGTON, Kyler   2.0 
DUNCAN, Zack   2.0 
CARAWAY, Derek   1.0 

Win - AYRE (2-0). Loss - COPELAND (0-2). Save - None. WP - WETHERINGTON; DUNCAN. HBP - by AYRE (CLUBB); by AYRE (ROWEKAMP). PB - CLUBB.

Umpires -
Start: 2:00 Time: 2:38 Attendance: 312

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at Lipscomb
Apr 06, 2004 at Nashville, TN (Dugan Field)

Tennessee Tech starters: 4/cf GANT; 5/lf ROWEKAMP; 11/ss SELVOG; 25/1b MARTY; 20/3b BILODEAU; 6/dh SHOWALTER; 15/c CLUBB; 3/rf EYE; 1/2b STILES; 31/p COPELAND;

Lipscomb starters: 11/lf HASTINGS; 19/3b O'ROURKE; 24/dh BAUMGARTNER; 40/c PRICE; 7/rf SENSING; 6/2b NIXON; 5/ss BOYER; 9/cf CLECKLER; 2/1b JACKSON; 18/p AYRE;

Tennessee Tech 1st - GANT walked. ROWEKAMP hit into double play rf to 1b; GANT out on the play. SELVOG singled to left field. MARTY flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Lipscomb 1st - HASTINGS walked. O'ROURKE walked; HASTINGS advanced to second. BAUMGARTNER singled to right field, RBI; O'ROURKE advanced to third; HASTINGS scored. BAUMGARTNER stole second. PRICE grounded out to 2b, RBI; BAUMGARTNER advanced to third; O'ROURKE scored. SENSING reached on an error by ss, RBI; BAUMGARTNER scored. NIXON hit into double play rf to 1b; SENSING out on the play. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Tennessee Tech 2nd - BILODEAU doubled to center field. SHOWALTER singled up the middle; BILODEAU advanced to third. CLUBB hit by pitch; SHOWALTER advanced to second. EYE lined out to ss. STILES flied out to lf. GANT grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Lipscomb 2nd - BOYER flied out to cf. CLECKLER singled up the middle. JACKSON reached on a fielder's choice; CLECKLER out at second 1b to ss. HASTINGS homered to center field, 2 RBI; JACKSON scored. EDWARDS to p for COPELAND. O'ROURKE grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 3rd - ROWEKAMP hit by pitch. SELVOG tripled down the lf line; ROWEKAMP out at second lf to ss to c. MARTY grounded out to 3b. BILODEAU walked. SHOWALTER singled up the middle, RBI; BILODEAU advanced to second; SELVOG scored. CLUBB struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Lipscomb 3rd - BAUMGARTNER grounded out to 3b. PRICE struck out, out at first c to 1b. SENSING out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 4th - EYE walked. STILES hit into double play ss to 2b to 1b; EYE out on the play. GANT walked. DRUCKENMILLE pinch hit for ROWEKAMP. DRUCKENMILLE flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lipscomb 4th - DRUCKENMILLE to lf. NIXON walked. BOYER singled to left field; NIXON advanced to second. CLECKLER singled to left field, RBI; BOYER advanced to second; NIXON scored. JACKSON grounded out to p, SAC; CLECKLER advanced to second; BOYER advanced to third. HASTINGS struck out. O'ROURKE struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 5th - WETHERINGTON to p for AYRE. SELVOG flied out to cf. MARTY grounded out to ss. BILODEAU singled to left field. BILODEAU advanced to second on a wild pitch. SHOWALTER walked. CLUBB reached on a fielder's choice; SHOWALTER out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Lipscomb 5th - BRAUSS to rf for MARTY. EYE to 1b. BAUMGARTNER singled to left field. PRICE grounded out to ss; BAUMGARTNER advanced to second. SENSING doubled down the lf line, RBI; BAUMGARTNER scored. SENSING stole third. NIXON struck out. BOYER walked. CLECKLER flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 6th - EYE singled to left field. STILES hit into double play 1b to ss to 1b; EYE out on the play. GANT singled to third base. DRUCKENMILLE flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Lipscomb 6th - MATLOCK to p for EDWARDS. JACKSON grounded out to ss. HASTINGS singled to left field. O'ROURKE singled to third base; HASTINGS advanced to second. BAUMGARTNER singled to right field, advanced to second on a throwing error by rf, RBI; O'ROURKE advanced to third; HASTINGS scored. PRICE walked. SENSING struck out. NIXON reached on a fielder's choice; PRICE out at second ss to 2b. 1 run, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

Tennessee Tech 7th - DUNCAN to p for WETHERINGTON. SELVOG grounded out to 3b. BRAUSS flied out to lf. BILODEAU flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Lipscomb 7th - BOYER flied out to cf. CLECKLER singled to pitcher. JACKSON singled to left field; CLECKLER advanced to second. HASTINGS singled to left field, advanced to second, RBI; JACKSON advanced to third, scored on a throwing error by c; CLECKLER scored. O'ROURKE walked. BAUMGARTNER struck out. PRICE singled up the middle, RBI; O'ROURKE advanced to second; HASTINGS scored. STEPP to p for MATLOCK. PRICE advanced to second on a passed ball; O'ROURKE advanced to third on a passed ball. SENSING reached on a throwing error by 3b, RBI; PRICE scored, unearned; O'ROURKE scored, unearned. EMBREY pinch hit for NIXON. EMBREY struck out. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 8th - EMBREY to 2b. SHOWALTER flied out to lf. FRENCH pinch hit for CLUBB. FRENCH reached on an error by cf, advanced to second. EYE flied out to lf. HATCH pinch hit for STILES. HATCH doubled to right center, RBI; FRENCH scored, unearned. HATCH advanced to third on a wild pitch. GANT struck out looking. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

Lipscomb 8th - FRENCH to 2b. HATCH to c. FIELDS to p for STEPP. BOYER flied out to rf. CLECKLER grounded out to ss. BOUCHER pinch hit for JACKSON. BOUCHER grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 9th - BOUCHER to 1b. CARAWAY to p for DUNCAN. DRUCKENMILLE popped up to 2b. SELVOG popped up to 2b. BRAUSS flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.