Tennessee Tech vs Troy State (Feb 15, 2003)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at Troy State (Game 2)
Feb 15, 2003 at Troy, Ala. (Riddle-Pace Field)

Tennessee Tech 8 (1-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MUNDT, Justin 2b 
SHANNON, Ben cf 
HELMS, Cole rf 
BENJAMIN, Casey ss 
HAY, Ryan 1b 
MARTIN, Carlos lf 
  GANT, Chris pr 
BILODEAU, Brent 3b 
TERRY, Scott dh 
  STILES, Kenny ph 
  EYE, Josh ph 
FRENCH, Grant c 
JACKSON, David p 
  EDDY, Cooper p 
  PINCUS, Ben p 
  VINCENT, Doug p 
Totals  29  21 
  

Troy State 5 (5-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
WADE, C. cf 
ATKINS, B. rf 
MILLER, W. dh 
LIPMAN, B. 3b 
HOWARD, C. lf 
STEWART, T. 1b 
  HARDY, G. ph 
RICHARDSON, c 
  MCKELVEY, A. ph 
O'QUINN, C. 2b 
COX, T. ss 
GALLOPS, M. p 
  DARBY, P. p 
  ATKINS, D. p 
  EASON, J. p 
Totals  31  10  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Tennessee Tech...... 005 001 2 -  8  8  0
Troy State.......... 103 100 0 -  5 10  2
-----------------------------------------
E - O'QUINN, C.(2); COX, T.(6). LOB - TTU 7; Trojans 9. 2B - BENJAMIN(4); BILODEAU(1); ATKINS, B.(2); MILLER, W.(3); O'QUINN, C.(2). 3B - GANT(1). SH - STILES(1). SF - HELMS(1). SB - WADE, C.(2).

Tennessee Tech   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JACKSON, David   1.2 
EDDY, Cooper   2.1  13  15 
PINCUS, Ben W,1-0  1.0 
VINCENT, Doug S,1  2.0 
  
Troy State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GALLOPS, M.   3.0  13  17 
DARBY, P. L,0-1  2.1 
ATKINS, D.   1.0 
EASON, J.   0.2 

Win - PINCUS (1-0). Loss - DARBY, P. (0-1). Save - VINCENT (1). BK - DARBY, P.(1). PB - RICHARDSON,(1).

Umpires - HP: Owen Butts 1B: Kidd McGhee
Start: 4:42 pm Time: 2:41 Attendance: 335

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Tennessee Tech at Troy State (Game 2)
Feb 15, 2003 at Troy, Ala. (Riddle-Pace Field)

Tennessee Tech starters: 10/2b MUNDT; 11/cf SHANNON; 22/rf HELMS; 3/ss BENJAMIN; 26/1b HAY; 19/lf MARTIN; 20/3b BILODEAU; 25/dh TERRY; 34/c FRENCH; 37/p JACKSON;

Troy State starters: 13/cf WADE, C.; 33/rf ATKINS, B.; 22/dh MILLER, W.; 16/3b LIPMAN, B.; 15/lf HOWARD, C.; 39/1b STEWART, T.; 11/c RICHARDSON,; 3/2b O'QUINN, C.; 1/ss COX, T.; 19/p GALLOPS, M.;

Tennessee Tech 1st - MUNDT grounded out to ss. SHANNON out at first 2b to p. HELMS flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Troy State 1st - WADE, C. struck out. ATKINS, B. doubled to right center. MILLER, W. doubled to right center, RBI; ATKINS, B. scored. LIPMAN, B. lined out to lf. HOWARD, C. flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 2nd - BENJAMIN doubled to left center. HAY lined out to 1b. MARTIN grounded out to ss; BENJAMIN advanced to third. BILODEAU grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Troy State 2nd - STEWART, T. struck out. RICHARDSON, out at first 1b to p. O'QUINN, C. doubled down the rf line. COX, T. singled to shortstop; O'QUINN, C. advanced to third. EDDY to p for JACKSON. WADE, C. grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 3rd - TERRY grounded out to 2b. FRENCH singled to right field. MUNDT walked; FRENCH advanced to second. SHANNON reached on a fielding error by ss; MUNDT advanced to second; FRENCH advanced to third. HELMS flied out to rf, SF, RBI; FRENCH scored, unearned. BENJAMIN singled up the middle, RBI; SHANNON advanced to second; MUNDT scored, unearned. HAY walked; BENJAMIN advanced to second; SHANNON advanced to third. MARTIN walked, RBI; HAY advanced to second; BENJAMIN advanced to third; SHANNON scored, unearned. BILODEAU singled to right center, 2 RBI; MARTIN advanced to second; HAY scored, unearned; BENJAMIN scored, unearned. TERRY grounded out to 1b unassisted. 5 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Troy State 3rd - ATKINS, B. walked. MILLER, W. walked; ATKINS, B. advanced to second. LIPMAN, B. flied out to rf. HOWARD, C. singled through the left side; MILLER, W. advanced to second; ATKINS, B. advanced to third. HARDY, G. pinch hit for STEWART, T.. HARDY, G. reached on a fielder's choice, RBI; HOWARD, C. out at second 2b to ss; MILLER, W. advanced to third; ATKINS, B. scored. RICHARDSON, singled to second base, RBI; HARDY, G. advanced to second; MILLER, W. scored. O'QUINN, C. singled to center field, RBI; RICHARDSON, advanced to second; HARDY, G. scored. COX, T. grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 4th - HARDY, G. to 1b. DARBY, P. to p for GALLOPS, M.. FRENCH struck out looking. MUNDT grounded out to 3b. SHANNON grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Troy State 4th - WADE, C. singled through the left side. ATKINS, B. flied out to lf. WADE, C. stole second. MILLER, W. singled to right field, RBI; WADE, C. scored. LIPMAN, B. singled through the left side; MILLER, W. advanced to second. HOWARD, C. flied out to cf. HARDY, G. popped up to 2b. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Tennessee Tech 5th - HELMS flied out to cf. BENJAMIN grounded out to 1b unassisted. HAY struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Troy State 5th - PINCUS to p for EDDY. RICHARDSON, struck out. O'QUINN, C. walked. COX, T. grounded out to 2b; O'QUINN, C. advanced to second. WADE, C. popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Tennessee Tech 6th - MARTIN singled to second base. GANT pinch ran for MARTIN. GANT advanced to second on a balk. BILODEAU singled to second base; GANT advanced to third. STILES pinch hit for TERRY. STILES grounded out to 1b unassisted, SAC, bunt; BILODEAU advanced to second. ATKINS, D. to p for DARBY, P.. FRENCH walked. MUNDT reached on a fielder's choice, RBI; FRENCH out at second 2b to ss; BILODEAU advanced to third; GANT scored. SHANNON walked; MUNDT advanced to second. STILES to dh. HELMS flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Troy State 6th - GANT to lf. VINCENT to p for PINCUS. ATKINS, B. lined out to rf. MILLER, W. popped up to ss. LIPMAN, B. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Tennessee Tech 7th - BENJAMIN grounded out to 1b unassisted. HAY reached on a fielding error by 2b. HAY advanced to second on a passed ball. GANT tripled to left center, RBI; HAY scored, unearned. BILODEAU doubled to right center, RBI; GANT scored. EASON, J. to p for ATKINS, D.. EYE pinch hit for STILES. EYE flied out to rf; BILODEAU advanced to third. FRENCH grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

Troy State 7th - HOWARD, C. struck out. HARDY, G. walked. MCKELVEY, A. pinch hit for RICHARDSON,. MCKELVEY, A. struck out. O'QUINN, C. popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.